Tisztelt Érdeklődő!

Tisztelt jövőbeni Partnerünk!

 

Szügy Község Polgármestereként szeretném bemutatni a Szügy mellett található ipari parkban kialakításra került Inkubátorházunkat!

 

Szügy Község Önkormányzata az Inkubátorház megvalósításához pályázati forrást nyert a TOP-1.1.2.-16 projektszámú pályázaton a 2108 sz. út mellett megvalósult Ipari Park területén.

 

Közúti közlekedés, megközelíthetőség

A fejlesztést Szügy külterületén a 2108 sz. út mellett az Ipari Park területén valósult meg, közúton Budapestről Vác érintésével az 5 kilométerre található Balassagyarmaton át érhető el személygépkocsival és kamionnal egyaránt.

Az Ipari Park közúti kiszolgálását a 100 kN-es tengelyterheléses aszfaltozott út biztosítja.

Az út mellett nyílt árok, valamint egy részén biciklisút található.

 

Az Inkubátorházban biztosított közműkapacitások:

Vízellátás:

1000 m³ / nap a fogyasztástól és a bérlők számától függően.

 

Szennyvízelvezetés

1000 m³ / nap a fogyasztástól és a bérlők számától függően. Az ipari parkon belül a vízellátásnak megfelelő szennyvízelvezetési kapacitással.

 

Csapadékvíz elvezetés

A csapadékvíz az Ipari Parkban található parkolóból és a tetőről a nyílt árkon keresztül a település csatornarendszerébe kerül levezetésre.

 

Gázellátás

Nincs bevezetve.

 

Elektromos ellátás

Az Ipari Park belső útja közvilágítással van ellátva, energiaigények kielégítésére az áramellátás 0,4 kV-on 1,6 MW, 20 kV-on 10 MW.

 

Kommunikáció

Telefon- és internet hálózattal ellátva.

 

A Szügyi Ipari Parkba betelepülő cégeknek széleskörű kapcsolatrendszert próbálunk nyújtani. A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve törekszünk a vállalkozások érdekeinek egyeztetésére.

 

Egyéb kérdésben készséggel állunk rendelkezésre, várjuk leendő Partnereink érdeklődését!

 

 

Frenyó Gábor Gyula

Polgármester

 

SZERETNÉK JELENTKEZNI!